Tel: +86 574 88369598

E-mail: bowlong@nbweikang.com

Alle categorieën

Bedrijfsprofiel

Home > Over ons > Bedrijfsprofiel

We zijn opgericht op 18 mei 1996 en zijn nu een grote onderneming met een overvloedige economische kracht, ons bedrijf beslaat meer dan 13,000 m2 en de totale investering bedraagt ​​meer dan CNY 30,000,000. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van non-ferro metalen producten zoals koper (plaat, staaf, rij, band); zuurstofvrij koper (blad, staaf, rij, band); koper zilverlegering (blad, staaf, rij, band); telluriumkoper (blad, staaf, rij, band); geprofileerd koper enzovoort met D400 * 800 mm walserij, grote elektrische oven, 30t rijtrekmachine, 1250t extruder en duplex elektrolyse-instrument, lusweerstandstester en spectrofotometer, enz., Die allemaal zijn gemaakt door fabrikanten die zijn aangesteld door de voormalige ministerie van metallurgie. We kunnen jaarlijks meer dan 98000MT koperen platen, banden en rijen leveren en alle producten kunnen voldoen aan de speciale eisen van gebruikers in binnen- en buitenland. Om aan de eisen en verwachtingen van gebruikers te voldoen, hebben we senior ingenieurs van Luotong en Shangya, enz. aangenomen als onze technische directeuren, zodat onze technische bekwaamheid steeds beter wordt.

We liggen in Ningbo High-Tech Area, waar de economie het meest welvarend is in de provincie Oost-Zhejiang. Het bedrijf is gesloten voor de hoofdweg naar het centrum, Tongtu Road, slechts 6 km en 20 km naar de grote oostelijke haven; Beilun-poort. Dus we hebben een zeer handige verkeers- en ascendant geografische locatie.

We hebben aangedrongen op het bedrijfsprincipe van "bescheiden en zachtaardig voor wederzijds voordeel, oprecht en trouw mensgericht", de geest van service van "eerst kwaliteit en gebruiker eerst", en bleven ons besturingssysteem en beheersysteem verbeteren. We zijn in de eerste plaats geslaagd voor de certificering van ISO 9001:2000 in de branche, die ons bedrijf effectief heeft ondersteund. En vervolgens hebben we de interne werkingsstroom verbeterd en de werkplicht en -vereiste gedefinieerd volgens het kwaliteitsmanagementsysteem. Medewerkers werken normatief en ordelijk om de inkoop, verkoop, verwerking en levering te vergroten om de gebruikers te verzekeren en tevreden te stellen. Terwijl we conventionele handel drijven, zoeken we naar een aantal nieuwe bedrijfsmodi voor staal. In 2005 zijn we begonnen met internet: www.nbweikang.com. De klanten kunnen online kopen, wat erg handig is. Informatisering van het bedrijf is niet alleen het gebruik van een systematisch hulpmiddel, maar ook om het bewustzijn van innovatie en management te verbeteren, wat een onderdeel is geweest van onze kerncompetenties en bedrijfscultuur.

In de uitstekende situatie van economische ontwikkeling in onze natie, zullen we de historische kans grijpen, continu hard werken en aandringen op het principe van "blijven verbeteren om de gebruiker extra service te bieden". Gebaseerd op overvloedige middelen en gedetailleerd beheer en service, passen we ons toe op kopermateriaal en garanderen we voldoende producten aan de gebruikers. We zullen hard werken om meer service en voordeel te creëren voor de samenleving en de werknemers.


Waarom Kies ons

Vekon is sinds 1996 betrokken bij de productie van koperproducten, heeft ervaring opgedaan door het ontwikkelen van verschillende materiaalformules, het verbeteren van zeer nauwkeurige matrijzen, het produceren van verschillende op maat gemaakte koperen onderdelen en het onderzoeken van gevallen van feedback van klanten.

De onderneming is ISO 9001:2000 gecertificeerd door UKAS (United Kingdom Accreditation Service), bezit zowel metallurgische als machinale productielijnen met een jaarlijkse capaciteit van 15000 ton.


Vekon produceert volledige series koperproducten waaronder:

· koperen staaf

· koperen plaat

· koperen strip / riem / tape / spoel / rol

· koperen staaf / staaf / draad

· koperen profiel

· koperen rail / connector

· op maat bewerkt koperen onderdeel

evenals bewerkingsservice voor andere metalen:

· CNC-bewerking

· snijdend

· draaien / draaien

· hobbing / frezen

· buigen / draaien

· ponsen

· boren / tappen

De verschillende productiemogelijkheden profiteren van onze krachtige faciliteiten, zoals een elektrische oven, een D400x800-walserij, een 1250-tons extruder, een 30-tons tekenmachine, een CNC-bewerkingscentrum en andere draaibanken. Bovendien leveren de thermo-inductief gekoppelde argonplasma optische emissiespectrometer (ICP-OES), het 3D-meetsysteem van ZEISS, de optische comparator, durometers en de treksterktetester nauwkeurige gegevens voor verbetering.

Als expert in kopermateriaal en het bewerken van andere metalen, doet Vekon onderzoek in toepassingsgebieden, verbetert zichzelf om gelijke tred te houden met de industriebrede trend en past expertise in de industrie voor altijd toe. Vekon is trots op haar filosofie van 'klant eerst', biedt efficiënte service op basis van pragmatische productie, verbetert formule en proces voor klanten.